DEKRA
A DEKRA világszerte vezető pozíciót betöltő szakértői szervezet, amely fő feladatának tekinti, hogy minőséget és biztonságot nyújtson ügyfeleinek a technika, a környezet és a mobilitás világában. A DEKRA e.V. 100%-os tulajdonában álló DEKRA AG részvénytársasághoz, amely a konszern fő tevékenységi területeit irányítja, összesen 180 leányvállalat ill. érdekeltség tartozik. Az „automotív szolgáltatások”, „ipari szolgáltatások“ és „személyi szolgáltatások“ üzletágak kvalifikált, innovatív szolgáltatásokkal állnak megrendelőik rendelkezésére a járművizsgáztatás, szakértés, nemzetközi kárrendezés, consulting, ipari vizsgáztatás, termékvizsgálatok, tanúsítás, környezetvédelem, kvalifikáció, részmunkaidő, az elbocsátott munkavállalók támogatásának és újra elhelyezkedésének segítése területén. A DEKRA ma Nyugat- és Kelet-Európa 29 országában, valamint az Egyesült Államokban, Brazíliában, Észak- és Dél-Afrikában, Japánban és Kínában van jelen. A több mint 21.000 munkatárs mintegy 1,7 milliárd euró éves forgalmat termel.

85 év semlegesség – Európa vezető szakértői szervezete

Bővebb információ: www.dekra.com

UNIQA
Az UNIQA Biztosító Zrt. az alapítása óta eltelt két évtized alatt a magyar piac hatodik legnagyobb biztosítótársaságává vált. Az egész országra kiterjedo értékesítési hálózattal rendelkezik, 2009-es bruttó díja 52,83 milliárd forintot tett ki. A Biztosító 1990 óta van jelen Magyarországon, 2003 novemberétol UNIQA Biztosító Zrt. néven. Célja, hogy ügyfeleinek teljes köru szolgáltatást nyújtson olyan minoségben, amely mértékadó más biztosítók számára is. Az UNIQA Biztosítót 2010-ben immár negyedik alkalommal választották a legjobb magyarországi márkák, a Superbrandek közé.

Az UNIQA Biztosító Zrt. az egyik vezeto közép-európai biztosítócsoport, az UNIQA Group Austria tagja. Az UNIQA-csoport 21 országban több mint 22.000 munkatárssal és üzletkötovel rendelkezik, díjbevétele 2009-ben meghaladta az 5 milliárd eurót. Fo tevékenységi területe Közép- és Kelet-Európa, ahol az évek során sok tapasztalatra tett szert, amely kiváló alapul szolgál a további dinamikus növekedéshez.